Fenix-Security Sh.p.k | Oferta Pune
 • Fenix-Security Sh.p.k

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Shefqet Shkupi p.n 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 44 10 32 10
  Përshkrimi:
  • Kompania për Shërbim të Sigurimit Fizik, Teknik dhe Elektronik - ‘‘Fenix Security sh.p.k’’
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar