”Fijona” Sh.p.k. – Oferta Pune
 • ''Fijona” Sh.p.k.

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. ''Lekë Dugagjini'' - Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   044 148 242
  Përshkrimi:
  • Kompania Fijona është themeluar në vitin 2000. Fillimisht aktiviteti i saj shtrihej në fushën e ndërtimeve dhe instalimeve, ndërkohë afarizmi është zgjeruar edhe me ndërtimin e objekteve kolektive të banimit.
  • Kompania Fijona ka marrë pjesë e realizimin e shumë projekteve me rëndësi kapitale. Përveç ndërtimeve, kompania Fijona posedon ekipin profesional për ideimin, planifikimin, ndërtimin dhe kontrollin e cilësisë së objekteve të banimit, qofshin ato kolektive apo individuale. Për kualitetin e punimeve, funksionalitetin, dhe ndërtimin me shije më së miri flasin klientët tanë anembanë Kosovës.
  • Të gjitha projektimet, realizimet, kontrollet dhe ofrimet e garancive për punën tonë shkojnë në drejtim të kërkesave të tregut, gjithmonë duke u zotuar për zbatimin me përpikëri të standardeve të ndërtimit dhe instalimit. Resursi kryesor i kompanisë Fijona janë personali dhe menaxhmenti i saj prej 80 vetash, ekipet teknike të specializuara dhe të trajnuara, administratë efikase, menaxhim financiar bashkëkohor në pajtim me standardet vendore dhe evropiane të kontabilitetit.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar