Helen O’grady Drama Academy Kosova – Oferta Pune
 • Helen O'grady Drama Academy Kosova

  Përshkrimi: ~The Helen O'Grady Drama Academy is the only organization of its kind and had its origins in Australia many years ago.In 1979, Helen O'Grady, a trained teacher, drama teacher and actress, hired a hall in a Perth suburb and commenced after school drama classes for children ~
  • Helen O’Grady Drama Academy është programi më i suksesshëm në botë i cili ofron zhvillim personal të fëmijeve duke përdorur dramën dhe aktrimin dhe inkurajon zhvillimin e këtyre karakteristikave dhe shkathtësive tek fëmijët:
  • Entuziazëm, energji dhe qasje positive ndaj jetës; Përmirësim të vetëbesimit; Zhvillim të kreativitetit dhe shkathtësi aktrimi; Shkathtësi të shkëlqyera paraqitje dhe komunikimi verbal; Mësim të gjuhës angleze.
  • Helen O’Grady Drama Academy përdorë një metodologji unike, të zhvilluar nga Helen O’Grady, një mësuese aktrimi në Australi në vitin 1979 dhe që nga atëherë, ofron programe të specializuara trajnimi për moshat nga 3 deri në 18 vjec dhe mund të ofrohet si program plotësues pas shkollës ose pjesë e kurrikulumit shkollor. Janë mbi 50,000 nxënës në të gjithë botën që ndjekin programet e Helen O’Grady Drama Academy, në mbi 30 shtete të botës.
  • Helen O’Grady Drama Academy (HOG), pas mëse 30 shteteve vjen edhe në Kosovë dhe Shqipëri, përmes Universum Education Group, i cili është Franshizues Master për dyja shtetet.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar