IMB Software Sh.p.k – Oferta Pune
 • IMB Software Sh.p.k

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044177110
  Përshkrimi:
  • Instituti i Modelimeve në Biznes (IMB), më 1997, u prezantua për herë të parë në treg me programin “Kontabiliteti Alpha”. IMB-ja aktualisht është kompania “Software House” më e madhe në Shqipëri në fushën e programeve kompjuterike për administrimin e bizneseve dhe enteve publike, si për numrin e punonjësve, ashtu edhe për pozicionin e saj në treg. IMB-ja zhvillon një varg programesh financiare, sipas kërkesave të tregut, standardeve të kontabilitetit e të teknologjive të fundit të programimit.
   
  • Shërbimi ndaj klientëve, është qëllimi kryesor i punës së IMB-së. Çdo ditë ofrohet përkujdesje për klientët nga mëngjesi deri në mbrëmje si për mirë funksionimin e programit, ashtu edhe për problematika financiare. Disa nga ndihmat që ofrojmë janë: konfigurime për skemat e punës me dokumentet, konfigurimi i sistemit, trajtimi kontabël i dokumenteve e deri te kontrolli i brendshëm material e financiar. Për këtë shërbim punojnë shumica e specialistëve të IMB-së, si dhe mjaft degë e bashkëpunëtorë në 26 rrethe të vendit.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • CEO

  Ka skaduar

 • Ka skaduar