Kd Events & Communications – Oferta Pune
 • Kd Events & Communications

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Zenel Salihu nr. 28/2 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381(0) 38 243 777
  Përshkrimi:
  • Me një experience të gjatë në fushën e marketingut, KD Events u themelua në fund të vitii 2010 për të ofruar vetëm shërbime në organizmin e eventeve. Pas kërkesave të vazhdueshme nga klient të ndryshëm, ne sot kemi arritur të zgjerojmë fushën e shërbimeve.
  • KD Events & Communications ka një ekipë profesionistësh me përvojën dhe suksesin e treguar në menaxhimin e kampanjave të marketingut, PR, Eventeve dhe promocioneve të suksesshme .
  • Ne udhëheqemi me bindjen se gjithqka në këtë botë është e arritshme. Klientët mund të jenë nga fusha të ndryshme dhe kanë bindje e kërkesa të ndryshme, ndërsa ne jemi të përkushtuar që t’i përmbushim ato.
  • Ne ofrojmë zgjidhje unike me tipare të fuqishme të marketingut dhe publicitetit.
  • KD Events & Communications si një Agjenci e specializuare në organizim dhe menaxhim e eventeve, është e përkushtuar t’ju  mundësoj klientëve ta gëzojnë përvojën që ju sjellin ngjarjet e veçanta, si për individ, familje apo grupe.  Mendojmë se suksesi i eventit tuaj mvaret nga detajet më të vogla, andaj nëpërmjet punës profesionale dhe kreative të stafit tonë dhe duke trajtuar kërkesat tuaja me kujdesin më të madh, në do të arrijmë që ta realizojmë potencialin tuaj.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar