Panther Security – Oferta Pune
 • Panther Security

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Bulevardi Bill Clinton 13/2 Nr.4 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   044/508-805
  Përshkrimi:
  • Panther Security është kompani për siguri, është themeluar në vitin 1999 ne Kosovë.
  • Gjate dekadës se fundit, Panther Security ka qenë pjesë e sigurisë në disa prej evenimenteve më të rëndësishme të vendit.
  • Kompania operon në tërë territorin e Kosovës, duke ofruar të gjitha shërbimet dhe produktet e sigurisë.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar