Primus Engineering – Oferta Pune
 • Primus Engineering

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Nazmi Gafurri. Nr.113 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +377 44 742 552
  Përshkrimi:
  • PRIMUS engineering është kompani e themeluar nga një grup inxhinierësh në maj të vitit 2000 me synimin që të jetë një pjesë e rëndësishme e fushëveprimit të inxhinierisë në Kosovë dhe jasht sajë.
  • PRIMUS engineering është e përkushtuar të arrijë, krijojë një standard të qëndrueshëm në fushën e shitjes, prodhimit, projektimit, servisimit dhe të ekzekutimit në sferën e inxhinierisë, duke u bazuar në asetin tonë më të çmueshëm, që është ekipi dhe puna jonë e përbashkët.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar