”Tregtia” N.t.n – Oferta Pune
 • ''Tregtia'' N.t.n

  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Magjistralja Prishtinë - Fushë Kosovë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 38 601 028
  Përshkrimi:
  • NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në vit në të gjitha fazat.
  • Projektet tona shtrihen në qytetin e Prishtinës dhe të Fushë Kosovës, të gjitha komplekset tona ndërtohen në zona të urbanizuara të qyteteve përkatëse dhe të gjitha ndërtohen konform lejeve të ndërtimit dhe standardeve të kërkuara.
  • Të gjitha komplekset projektohen dhe egzekutohen nga një grup shumë profesional i arkitektëve dhe inxhinjerëve, gjithashtu nga grupe profesionale të ndërtimit në të gjitha fazat, pjesë e rëndësishme e suksesit tonë konsiderojmë edhe infrastrukturën shumë profesionale që ne posedojmë në lëmin e ndërtimit duke filluar nga fabrika e betonit me të gjitha elementet përcjellse, laboratori i kualitetit, fabrika e Alu-PVC, përpunimi i shufrave të armaturës si dhe elementet tjerë përcjellëse...
  • Të gjitha materialet zgjidhen me kujdes duke ju përshtatur kualitetit (klasë e parë) dhe dizajneve moderne të kohës.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar

 • Ka skaduar