Univerzum Trade – Oferta Pune
 • Univerzum Trade

  • Qyteti
   ferizaj
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044 275 916
  Përshkrimi:
  • Lëndë e parë për pasticeri, akullore, prodhime brumi dhe ambalazhe.
  Pozicionet e lira ne kete kompani
 • Ka skaduar