Konferencë për sigurinë kibernetike dhe privatësinë | Oferta Pune
6951

Konferencë për sigurinë kibernetike dhe privatësinë

Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës në bashkëpunim me Autoritetin Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, Policia e Kosovës – ILEK apo: Njësiti për Bashkëpunim Ndërkombëtar në Zbatim të Ligjit, Banka Qendrore e Kosovës, etj, kanë organizuar sot një konferencë me temë “Siguria Kibernetike dhe Privatësia”.

Konferenca e cila do të jetë me karakter ndërkombëtar do të mbahet për dy ditë rresht në Prishtinë, më 18 dhe 19, duke filluar nga ora 09:00.