Max Travel – Vikend ne Stamboll – Super Oferta | Oferta Pune
16810

Max Travel – Vikend ne Stamboll – Super Oferta

Një ndër qytetet më të vjetra në botë e ndërtuar në mes të dy kontinenteve ku ju mund të shihni një qytet modern perëndimor kombinuar me një qytet tradicional lindor që padyshim ia vlen të vizitohet

Vikend Ne Stamboll

❥ 2 Nete – 3 Dite ne Stamboll
✦ Çmimi: 199€ / per person
 Hotel GREEN PARK TAKSIM 4 ★★★★

⋙ Të Përfshira:

 Bileta e Avionit : Prishtinë – Istanbull- Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 2 netë
 Shërbimi sipas Konceptit BB
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Fluturim realizohet me Pegasus
 Të gjitha taksat

Sot, Stambolli është një qytet dinamik me një popullsi rreth 17 milionë banorë, është qendër politike dhe komerciale e Ballkanit dhe e Lindjes së Mesme, tërheqës si për biznesmenët, ashtu edhe për turistët!

Vendodhja strategjike e Stambollit, mes Europës dhe Azisë, e ka bërë të jetë një nga qytetet më të rëndësishëm të historisë. Lista e atraksioneve është shumë e gjatë, prandaj po veçojmë disa për ta bërë më të menaxhueshëm itinerarin tuaj
  1. Shën Sofia – Ayasofya
  2. Xhamia e Sulltan Ahmetit
  3. Pallati i Dolmabahçesë
  4. Pallati Topkapi
  5. Kulla Galata

per me shume detaje rreth ketyre atraksioneve ne Stamboll vizitoni Vendet qe Duhet ti vizitoni ne Stamboll

Për këtë qytet, qe pesë herë ka ndryshuar emrin, ka shumë për të folur. Një vizitë në këtë qytet nuk do të lejojë që të zbuloni të gjitha sekretet e tij.

Do të impresionoheni, do të zbuloni, do të ngelni pa fjalë nga bukuria, megjithatë, asnjëherë nuk do të mësoni gjithçka për këtë margaritar të Bosforit.  Çdoherë mbetet diçka për vizitën e ardhshme.

Për rezervime kontakto:

 038 754 754
 049 754 754
 +386 49 754 754 (viber)
email: [email protected]