Ofertapune.net është portal i krijuar në vitin 2015, ku publikohen konkurset e fundit të punës. Oferta Pune ka për qëllim që punëkërkuesve t’iu mundësojë qasje sa më të lehtë në ofertat e fundit të punës. Nëpërmjet webfaqes sonë, ne synojmë të jemi urë lidhëse mes punëdhënësve dhe punëkërkuesve.

Ofertapune, prej vitit 2020 është pjesë e KosovaJob.
Kësisoj, shpalljet e punës që publikohen në KosovaJob, do të jenë aktive edhe në OfertaPune.

Përvojat tona të mëparshme në fushën e teknologjisë kanë ndihmuar në krijimin e një portali cilësor, i cili do të ofrojë asistencë të vazhdueshme për personat që janë në kërkim të një vendi pune e gjithashtu edhe për punëdhënësit në kërkim të punonjësve cilësorë.

Misioni ynë është edhe përgatitja e të gjithë punëkërkuesve për tregun e punës sot. Ne përkujdesemi që në faqen tonë të publikojmë materiale që mund të ndihmojnë në zhvillimin e karrierës, përfshirë këtu artikuj ku trajtohen tema punësimi, intervista me ekspertë të burimeve njerëzore nga kompani të ndryshme, profile të kompanive, etj.

Për më shumë informacione rreth publikimit të konkurseve në KosovaJob. Ju mund të zgjedhni njerën nga pakot në https://kosovajob.com/publiko